dilluns, 13 de febrer del 2023

 Inici pràctiques MFCT

       Formació en centres de treball amb TMB

Edifici Santa Eulalia
Molts ànims! 
                

TMB aposta per la inclusió amb un programa de pràctiques per a persones amb discapacitat

El programa, que s'anirà repetint els pròxims anys, ha comptat amb el suport i l'acompanyament de l'Equip d'Assessorament Laboral de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

Aquest any, TMB ha acollit cinc joves estudiants amb discapacitat intel·lectual per a la realització de pràctiques a diferents departaments. Es tracta d’una iniciativa emmarcada en les polítiques de responsabilitat social de TMB que busca un doble objectiu: contribuir a la formació i aprenentatge laboral dels joves i, alhora, facilitar entre el personal de TMB una experiència real de treball inclusiu.

El grup de joves cursa un programa de formació i inserció (PFI) de l’especialitat auxiliar d’activitats d’oficina i serveis administratius generals. Les pràctiques es desenvolupen amb el suport de l’Equip d’Assessorament Laboral de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona (IMPD) que, conjuntament amb l’equip d’Organització i Persones, Gestió de la Diversitat, els equips de tutoria de TMB i els centres educatius, fan una tasca d’acompanyament per tal que els i les alumnes tinguin un bon procés d’adaptació.

Podeu consultar el vídeo on els nois i noies, i la resta de persones  implicades en aquest procés, expliquen com han viscut l’experiència.

Font d'informació: Web TMB